top of page
Zoeken

Woudsport Abonnement 23'24'

Ontdek de Woudsport-abonnementen voor het nieuwe voetbalseizoen van KWS A, B of beide teams en zorg ervoor dat je geen enkele wedstrijd hoeft te missen!


Met een Woudsport-abonnement heb je toegang tot alle spannende voetbalactie en kun je je favoriete spelers aanmoedigen tijdens de wedstrijden van KWS A en B. Of je nu een trouwe supporter bent van het eerste team, het tweede team of beide, we hebben de juiste abonnementen voor jou.


Het bestellen van je Woudsport-abonnement is eenvoudig. Stuur gewoon een e-mail naar kws.houthulst@telenet.be en geef aan welk abonnement je wilt: KWS A, KWS B of beide teams.


Mis deze kans niet om deel uit te maken van de voetbalbeleving bij KWS en geniet van de spannende wedstrijden, de sfeer in het stadion en de passie van het spel. Haal nu je Woudsport-abonnement in huis en maak je klaar voor een geweldig voetbalseizoen!


Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via kws.houthulst@telenet.be. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen als abonnee van Woudsport.


Tot snel op het voetbalveld!

KWS Houthulst


留言


bottom of page