top of page

PARTNER WORDEN

KWS Houthulst kent reeds een lange geschiedenis en werd opgericht in 1922. Het bewijst hiermee een standhoudende club te zijn, en dat willen we graag zo houden.

Waarom KWS Houthulst sponsoren?

Zoals algemeen geweten kan een sportclub niet bestaan zonder sponsors. Bij voetbal is dit zeker niet anders. Beslist u onze club te steunen dan zorgt u voor zichtbaarheid van uw bedrijf en toont u bovendien uw betrokkenheid met onze club. 


Uw inbreng als sponsor is voor een club als K.WS Houthulst van levensbelang, en draagt er bovendien in bij dat de club verder zijn rol kan invullen als sociaal bindmiddel in de maatschappij.
Het stelt ons tevens in staat om financieel gezond te blijven en het profiel van K. Woudsport Houthulst als een open en toegankelijke club te behouden.

Wat kan u verwachten van KWS Houthulst?

We streven naar een Win-Win situatie voor onze sponsors en de club!


Door K.WS Houthulst te sponsoren zorgt u ervoor dat een grote groep mensen met uw firma, producten en/of diensten kennis maken, en dit zowel online (sociale media) als offline (publiciteitszeil, tv-scherm of wedstrijdbal). De ligging en het intens gebruik van ons terrein zorgt voor een grote zichtbaarheid en maakt dat uw inspanning optimaal beloond wordt.


Bovendien wordt u logo eveneens getoond op onze sociale media van de club. Dus ook daar is uw zichtbaarheid gegarandeerd!


In ieder geval willen wij u alvast als K.WS Houthulst van harte bedanken voor de interesse in onze mooie club!

Matchbalschenker K.WS Houthulst
Afbeelding4.jpg
Afbeelding2.jpg
Afbeelding3.jpg
Neem contact op voor meer info of interesse!
Ik heb interesse in:

Bedankt voor jouw bericht!

bottom of page