top of page
Zoeken

Succesvolle maand september voor ons A-elftal: Een veelbelovende start van het seizoen

Ons A-elftal heeft een indrukwekkende reeks neergezet in de maand september. Onder leiding van trainer Kevin Vanthourenhout hebben onze spelers afgelopen weekend een overtuigende 5-1 overwinning behaald tegen KSK Snaaskerke. Met deze overwinning hebben ze 10 punten behaald uit 5 wedstrijden. Op dit moment staan we op een prachtige tweede plaats in het klassement. Het seizoen is nog lang en we kijken vol verwachting uit naar wat onze getalenteerde spelers nog meer kunnen bereiken.


Het is een veelbelovende start van het seizoen voor ons A-elftal. Met een reeks van overwinningen en sterke prestaties hebben onze spelers bewezen dat ze klaar zijn om te strijden en te presteren aan de top van het klassement. Onder begeleiding van trainer Kevin Vanthourenhout hebben ze een uitstekende teamgeest ontwikkeld en laten ze zien dat ze als eenheid kunnen optreden op het veld.


De recente 5-1 overwinning tegen KSK Snaaskerke was een hoogtepunt in onze reeks van successen. Onze spelers toonden na 0-1 achterstand hun dominante spel en scoorden doelpunt na doelpunt, waardoor de tegenstanders geen kans kregen om terug te vechten. Deze overwinning versterkte niet alleen onze positie in het klassement, maar gaf ook een boost aan het moreel van het hele team.


Met 10 punten uit 5 wedstrijden bevinden we ons momenteel op een prachtige tweede plaats in het klassement. Dit is een prestatie waar we trots op kunnen zijn. Het toont aan dat ons A-elftal serieus genomen moet worden en een geduchte concurrent is voor andere teams in de competitie. We hebben bewezen dat we in staat zijn om te winnen en we zijn vastbesloten om deze positieve trend voort te zetten.


Het seizoen is nog lang en er liggen nog veel uitdagingen voor ons. We zijn echter vol vertrouwen dat onze spelers de nodige vaardigheden, inzet en motivatie hebben om verder te bouwen op deze successen. Met elke wedstrijd die we spelen, groeit ons team en verbeteren we ons spel. We kijken uit naar de komende wedstrijden en zijn vastberaden om nog meer mooie resultaten neer te zetten.
Comentários


bottom of page