top of page
Zoeken

Nico Vandendriessche stopt met voetballen. Bedankt Nico!

Na een succesvolle carrière van 34 jaar heeft Nico Vandendriessche bekend gemaakt dat hij gaat stoppen met voetballen. Hij beëindigt zijn loopbaan bij KWS Houthulst waar hij de afgelopen tijd actief was. Vandendriessche begon zijn loopbaan bij KSV Diksmuide, waarna hij snel werd opgepikt door KV Oostende.


Bij KV Oostende, waar zijn broers eveneens actief waren, speelde hij maar liefst tien jaar. Als 20-jarige werd hij zelfs opgenomen in de A-kern van het eerste elftal dat destijds onder leiding stond van Gilbert Bodart en uitkwam in de Tweede Klasse. Na KV Oostende speelde Vandendriessche onder meer vier jaar voor KSV Diksmuide, zeven jaar voor Coxyde, WS Adinkerke, KVC Wingene, KSV Rumbeke waar hij op nationaal niveau actief was. Na zijn nationale carrière trok hij na terug naar waar alles begon KSV Diksmuide. Kort daarna maakte Nico de overstap naar KWS Houthulst.


Met zijn voetbalcarrière op nationaal en provinciaal niveau kan Nico Vandendriessche terugkijken op een bijzonder mooie loopbaan. Hij heeft veel mensen geïnspireerd en was een voorbeeld voor jongere generaties. Het is een verlies voor de voetbalwereld dat hij ermee stopt, maar we wensen hem alle goeds voor de toekomst want Nico wordt binnenkort ook papa!Comments


bottom of page