top of page
Zoeken

Michael & Daniel verkozen tot beste Speler van het Jaar

Beste voetbalfans,


We zijn verheugd om u te melden dat bij onze Club KWS Houthulst de beste spelers van het afgelopen seizoen zijn verkozen. Na een spannend seizoen hebben Michael Vandemaele van het a-elftal en Daniel Bucoveanu van het b-elftal zich weten te onderscheiden als de beste spelers van het seizoen.


Beide spelers hebben een fantastische prestatie geleverd in het afgelopen seizoen en hebben hun team naar grote hoogten weten te tillen. Ze hebben hard gewerkt om hun vaardigheden te verbeteren en hebben hun teamgenoten geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen.


Michael Vandemaele heeft door zijn technische vaardigheden en zijn doelgerichtheid belangrijke doelpunten weten te maken voor het a-elftal. Hij was een onmisbare schakel in het team.


Daniel Bucoveanu heeft zich onderscheiden als een uiterst betrouwbare en hardwerkende speler in het b-elftal. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld en heeft zijn teamgenoten geïnspireerd om tot het uiterste te gaan.


We willen beide spelers feliciteren met hun uitstekende prestaties en hen bedanken voor hun toewijding en harde werk. We hopen hen volgend seizoen weer op het veld te zien schitteren en we zijn ervan overtuigd dat ze wederom belangrijke bijdragen zullen leveren aan het succes van onze club.


De bekers werden overhandigd door eerste schepen Vandromme Jeroen, die de winnaars feliciteerde met hun prestaties op het veld. Het was een inspirerende avond voor zowel de winnaars als de aanwezigen, die werden aangemoedigd om hun passie voor sport en competitie voort te zetten.


Top 3 A-elftal:

1. Vandemaele Michael (352ptn)

2. Ingelbeen Jakob (123ptn)

3. Dumoulin Dempsie (104ptn)


Top 3 B-elftal:

1. Bucoveanu Daniel (119ptn)

2. Gheerardyn Glenn (114ptn)

3. Deveeuw Robbe (84ptn)


Comments


bottom of page