top of page
Zoeken

KWS Houthulst loot KWSC Lauwe voor de Croky Cup

KWS Houthulst speelt op verplaatsing tegen KWSC Lauwe op zondag 30 juli om 15u30 in de Croky Cup, de Beker van België. De spanning stijgt bij de supporters, want als KWS Houthulst wint, stoten ze door naar de volgende ronde en spelen ze opnieuw op verplaatsing tegen Royal Dottignies Sports of KDC Ruddervoorde B.

Maar dat is nog niet alles. Als KWS Houthulst de 3e ronde bereikt, zou dat een terugkeer betekenen naar het niveau van twee jaar geleden, toen ze tegen Eendracht Aalst speelden. Het was een unieke ervaring voor de club en de supporters, die nog steeds praten over de opwinding van die wedstrijd. De spelers zijn vastbesloten om opnieuw een gedenkwaardige run in de Croky Cup te maken en hun supporters te laten juichen, zelfs als ze op verplaatsing spelen.

Dus kom op zondag 30 juli om 16u allemaal naar het stadion van KWSC Lauwe om KWS Houthulst aan te moedigen tijdens deze belangrijke wedstrijd. Laten we samen onze ploeg steunen en hopen op een overwinning, zodat we weer een stapje dichter bij een nieuwe historische prestatie kunnen komen.Comments


bottom of page