top of page
Zoeken

KWS Houthulst A zegeviert met passie: 3-0 triomf tegen Jong Male

In een vurige vertoning op zaterdagavond ontketende WS Houthulst een indrukwekkende 3-0 overwinning tegen Jong Male, waarmee we de pijnlijke herinnering aan de 5-0 nederlaag uit de vorige ontmoeting uitwisten. Deze triomf was niet alleen een overwinning, maar een manifestatie van onze ontembare passie en vastberadenheid in de strijd om de titel.


Jordy Bardyn, Michaël Vandemaele en Niels Vlaemynck schitterden op het veld door elk een doelpunt te scoren, waarmee ze de harten van onze supporters veroverden. Deze overwinning betekent meer dan alleen drie punten; het symboliseert de veerkracht en vastberadenheid van ons team om obstakels te overwinnen en onze ambities waar te maken.


Met elke overwinning tonen we dat WS Houthulst niet alleen een team is, maar een familie van gepassioneerde spelers die vastbesloten zijn om te heersen op het veld. Deze zege is een testament aan onze toewijding en vastberadenheid om te strijden voor de toppositie in het klassement, en we zullen blijven vechten met vuur en passie tot het einde.Comments


bottom of page