top of page
Zoeken

Doe mee met de wekelijkse pronostiek van KWS Houthulst en win geweldige prijzen!

Ben je een fervente voetbalfan en houd je ervan om je voetbalkennis op de proef te stellen? Dan is de wekelijkse pronostiek van KWS Houthulst iets voor jou! Met geweldige prijzen, waaronder een wekelijkse restaurantbon van €50 en een reisbon voor de beste deelnemer van het seizoen, is dit een kans die je niet wilt missen. Lees verder en ontdek hoe je kunt deelnemen en je voorspellingen kunt doen.


De wekelijkse uitdaging:


Elke week organiseert KWS Houthulst een spannende pronostiek waarbij je de uitslagen van geselecteerde voetbalwedstrijden moet voorspellen. Het is jouw taak om je voetbalkennis te gebruiken en te anticiperen op spannende matches. Of je nu een doorgewinterde voetbalexpert bent of gewoon een enthousiaste supporter, iedereen is welkom om mee te doen!


Prijzen waar je voor speelt:


Als beloning voor je voorspellingsvaardigheden maak je elke week kans op een restaurantbon ter waarde van €50. Of je nu wilt genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden of familie, deze bon biedt je de perfecte gelegenheid om te ontspannen na een intense voetbalweek.


Maar dat is nog niet alles! Aan het einde van het seizoen wordt er ook een reisbon uitgereikt aan de beste deelnemer over het volledige seizoen. Stel je voor, jouw voetbalkennis kan je een onvergetelijke reis opleveren. Dit is de ultieme beloning voor je toewijding en inzicht.


Meer info of deelnemen? Contacteer stonegate@telenet.be of bij Limento Houthulst
Comentarios


bottom of page