top of page
Zoeken

Bedankt Glenn, Ian, Kjell, Arthur, Lowie & Frederick

Het is altijd moeilijk om afscheid te nemen van geweldige spelers die hun stempel hebben gedrukt op onze club. We willen graag wat meer vertellen over de spelers die recentelijk afscheid hebben genomen van KWS Houthulst.


Glenn Gheerardyn begon zijn carrière als doelman bij onze club en speelde later bij KV Kortrijk, KVK Westhoek en SV Rumbeke voordat hij weer terugkeerde naar KWS Houthulst. Glenn was een getalenteerde doelman en werd zelfs enkele keren geselecteerd voor het A-elftal van KV Kortrijk, dat destijds onder leiding stond van Hein Vanhaezebroeck (nu KAA Gent). We zijn trots dat Glenn zijn carrière begon bij onze club en we wensen hem het allerbeste in zijn toekomstige avonturen.


Ook zijn broer Ian heeft onlangs afscheid genomen van het voetbal. Ian speelde heel zijn carrière voor het A- en B-elftal van KWS Houthulst. Helaas moest hij vanwege een zware blessure aan het begin van het seizoen stoppen met voetballen. We willen Ian bedanken voor zijn bijdrage aan onze club en we wensen hem een snel en volledig herstel.


Kjell Verslype verlaat ook KWS Houthulst en gaat voetballen bij onze buren Merkem Sport. Kjell begon zijn voetbalcarrière bij de jeugd van onze buren Eendracht Jonkershove en kwam in 2012 bij KWS Houthulst spelen. We zijn blij dat we Kjell hebben mogen verwelkomen bij onze club en we wensen hem veel succes bij Merkem Sport.


Ook nemen we afscheid van de broers Verslype. Arthur en Lowie hangen ook de schoenen aan de haak. Beiden startten hun carrière bij KWS Houthulst. Arthur speelde in zijn jeugd voor KWS Houthulst, KSV Diksmuide, KVK Westhoek en VV Koekelare. Hij speelde bij de eerste elftallen van SK Nieuwkapelle en KWS Houthulst. We willen Arthur bedanken voor zijn bijdrage aan onze club en we wensen hem veel succes in zijn toekomstige avonturen. Lowie speelde ook voor het eerste elftal van KWS Houthulst, vooral de laatste jaren voor het reserveteam. We willen Lowie bedanken voor zijn bijdrage aan onze club en we wensen hem het allerbeste in zijn toekomstige carrière.


Tot slot willen we Frederick Vanacker bedanken voor zijn bijdrage aan onze club. Frederick was er vanaf het begin bij de oprichting van het B-elftal. Hoewel hij onze club verlaat, gaat hij wel door met voetballen bij een andere ploeg. We wensen Frederick veel succes in zijn toekomstige avonturen.


We willen alle spelers bedanken voor hun prachtige jaren bij KWS Houthulst en we zijn trots op hun prestaties op en buiten het veld. We wensen hen allemaal het allerbeste in hun toekomstige avonturen. Blijf onze website volgen voor meer nieuws en updates over onze club.


コメント


bottom of page